Siklóernyős Könyv – Szelek szárnyán – Siklóernyőzés A-tól Z-ig Kategória: Siklóernyős Tippek Tanácsok és Érdekességek

Ajánlom ezt a könyvet, nem csak kezdőknek! Simonics Péter nagyszerűen összegyűjtötte a lényeget. Nekem nagyon sokat segített, amikor belevágtam a siklóernyőzésbe, hiszen nem csak az oktatóm, hanem más nézőpontjából is megismerkedhettem a fontos dolgokkal. Ezen a linken kedvezményesen megvásárolhatod:

Szelek szárnyán – Siklóernyőzés A-tól Z-ig

Simonics Péter
Libri Könyvkiadó

Információk

  • 350 oldal
  • Kötés: kemény kötés

Összefoglaló

A repülés az emberiség legrégebbi álmai közé tartozik, a siklóernyőzés pedig az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bárki megtapasztalja a repülés élményét.

A siklóernyőzés hazánk és a világ megismerésének egészen új lehetősége. Nem egyszerűen sport- és szabadidős tevékenység, hanem sokkal inkább életforma. Segít önmagunk megismerésében, hiszen a szelek szárnyán mindig egyedül vagyunk, egyedül döntünk, csak saját magunkra számíthatunk. Mégis csoportélmény, hiszen együtt tervezünk, együtt éljük meg az élményeket, és egymással osztjuk meg az életre szóló kalandokat. A siklóernyőzés szabadság, mert szó szerint elszakadunk a földtől oda, ahol a felhők alatt csend van, s csupán az ernyő neonszín zsinórjainak suhogása hallatszik. A siklóernyőzés kaland, a határok keresése és verseny is – kinek önmaga, kinek mások túlszárnyalása. 

A Szelek szárnyán – Siklóernyőzés A-tól Z-ig hatékony segítséget nyújt mindazoknak, akik még csak érdeklődnek a siklóernyőzés iránt, de azoknak is, akik már repülnek. A logikai sorrendbe szedett fejezetek, a jól áttekinthető fotók és ábrák segítenek megérteni a siklóernyő fizikai jellemzőit, működési elvét, vezetési technikáját. A kötet bemutatja azokat az időjárási és jogi alapfogalmakat is, amelyek egyformán nyújtanak tartalmas és érdekes tudnivalót egy kezdőnek, de akár egy tapasztalt pilótának is.

Siklóernyős könyv >