Barion Pixel
1. Lépés - Hozz létre saját egyedi Partnerprogram linkeket és oszd meg őket. Kövesd az alábbi 5 egyszerű lépést


Az egyedi linked által keletkezett jutalék összege a visszaélések elkerülése érdekében a rendelések leadása után csak akkor látszik, ha a megrendelő a terméket kifizette. Amíg ez nem történik meg addig a jutalék összege nem látható.

*ebben a részben látod a már beérkezett, de a számládon még nem jóváírt jutalékot.

**rendeléskor a „pénztár” oldal (tetején) a rendelésed végősszegéből levonható kedvezmény aktuális értéke. Magasabb összeg esetén (min. 50.000 Ft) kérheted a jutalékod kifizetését PayPal-on keresztül.

***az összeg SIKLÓERNYŐS Pólókra érvényes /db. A kiegészítőkön és az akciós termékeken valamivel alacsonyabb a jutalék.

Amikor valamilyen SIKLÓERNYŐS terméket rendelsz, akkor a végén a szállítási cím megadásakor a “pénztár” oldal tetején (a piros csíkban) a rendelésed végősszegéből levonhatod kedvezményként a fenti táblázat „Felhasználható jutalék” mezejében látható összeget.

Ha nem levásárolni szeretnéd, akkor állítsd be itt a PayPal email címed, amire a jutalékodat kéred:

  • Paypal kifizetések minden hónap 10 napján kezdődnek, ha elérted a minimum kifizetési összeget és emailben kérted tőlünk: info@sikloernyospolok.hu
  • Az emailbe írd bele PayPal fiókhoz tartózó neved, email címed és a SIKLÓERNYŐS PÓLÓK Partnerprogram azonosítódat, amit az oldal tetején találsz
  • A PayPal kifizetés limitje: 50.000 Ft

Mit tehetek, ha a jutalékom még nem érte el a kifizetési minimumot, az 50.000 Ft-ot?

  • A keletkezett jutalékodat le tudod vásárolni a SIKLÓERNYŐSPÓLÓK.hu SHOP-ban, amit a vásárlás végén, a szállítási címed megadásakor a „Pénztár” oldal tetején megjelenő piros csíkban tudsz hozzáadni. Ha nem szeretnéd levásárolni, akkor gyűjts össze minimum 50.000 Ft jutalékot, hogy ki tudjuk Neked fizetni PayPal-on keresztül.