Barion Pixel

EZ TÉGED IS ÉRDEKELHET

 • Szeretnél saját póló kollekciót az iskoládnak, klubodnak?
 • Szeretnéd, ha többet nem kellene pólókba fektetned a pénzed, amik talán soha nem fogynak el?
 • Szeretnéd, ha mindent megoldanánk helyetted póló ügyben és neked csak a siklóernyőzésre kellene koncentrálnod?
 • Szeretnél továbbra is plusz bevételhez jutnál a pólók által úgy, hogy nem neked kell vele foglalkoznod?
 • Szeretnéd, ha a gyártást és az értékesítést megoldanánk helyetted?
 • Szeretnéd, ha nem neked kellene a postázással, a pénzezéssel és a sokszor körülményes adminisztrációval foglalkozni?

Akkor keress meg minket, mert tudunk segíteni! A pólózás nyűgjét levesszük a válladról és megoldjuk helyetted!

 

   

  HOGYAN MŰKÖDIK?

  Ha például WordPress weboldalad van, akkor a webáruház modulodba fel tudod venni a termékeinket „külső termék”-ként és meg tudod hozzá adni a Te saját „SiklóernyősPólók.hu Partnerprogram”  linked, amivel ha vásárlás történik nálunk, akkor a rendszer tudja, hogy Tőled érkezett a vásárlás és Neked írja jóvá a jutalékot, amit aztán kérhetsz, hogy utaljunk át számodra – vagy le is vásárolhatod egyéb termékekre, amit aztán elküldünk neked. A kattintásokat és vásárlásokat szépen statisztikába rendezve a belső „Partnerprogram” felületünkön követheted nyomon.

  Ha nem WordPress rendszert használsz vagy nem csak a weboldaladon, hanem a közösségi médiában is szeretnéd megosztani a termékeket, akkor a „SiklóernyősPólók.hu Partnerprogram” linked erre is alkalmas. Bárhová kiteheted és az onnan érkező vásárlások jutalékát a Partnerprogram rendszerünk jóvá írja számodra.

  Ez egy nagyszerű választás, ha van saját póló kollekciód, de nem akarsz a gyártással, postázással és nem utolsó sorban a nagy költségekkel foglalkozni vagy bővíteni akarod úgy a termékpalettád oly módon, hogy nem kell további árukészletbe fektetned és raktároznod azokat, mégis megkapod az árrést az eladások után.

  Mi legyártjuk, tároljuk és rendelés esetén kiküldjük a vásárlónak a termékeket majd jóvá írjuk a Partnerprogram számládra a jutalékot. 

  Mennyivel egyszerűbben hangzik, hogy a Klub pólóidat a klubtagok meg tudják rendelni a weboldaladról, de Neked nem kell a gyártással, a raktározással, a csomagolással, a postázással bajlódnod, nem kell sok tíz- vagy százezer forinttért pólót rendelned egyszerre, amik lehet soha sem fogynak el, de mégis megkapod az eladott pólók utána a bevételt. 

  Ha tetszik ez a megoldás, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk Neked is. A pólózás nyűgjét levesszük a válladról, hogy Te már csak a siklóernyőzésre és a klubod további feladataira koncentrálhass.

  GYAKORI KÉRDÉSEK

  A pontos összeg függ a póló árától és a bekerülési költségétől (minta mérete, bonyolultsága), de az eddigi tapasztalatok szerint 1.000 – 2.000 Ft közötti összeg üti majd a markod minden eladott póló után.

  Igen, lehet! A mintát, a termék eladási árát és a jutalék arányát előre megbeszéljük és ha mindent rendben találsz, akkor elkészítjük a gyártáshoz és megjelenéshez szükséges anyagokat és a Klub póló elérhetővé válik a webáruházunkban. Ehhez bármikor létre tudsz hozni egy saját, személyes partnerprogram linket (a Partnerprogram fiókodban), amit aztán fel tudsz tenni a weboldaladra vagy el tudsz küldeni a klubtagjaidnak, hogy azon keresztül vásárolják meg a pólókat. Minden vásárlás után, ami a saját linkeden keresztül történt a rendszer jóváírja a jutalékod.

  Mert Mi magunk is siklóernyőzünk, jól ismerjük ezt a célcsoportot, jól tudjuk mire van szükségük a siklóernyősöknek.

  Nekünk is vagy egy Klubunk – igaz nem siklóernyős, más jellegű, de tudjuk mennyi macera van vele és örülünk, ha leveszik valamelyik gondot a vállunkról.

  Tovább több mint 10 éve foglalkozunk pólókkal, így jól tudjuk milyen anyagokat használjunk, hogy azok tartósak, jó minőségűek legyenek. És mivel Mi magunk is siklóernyőzünk jól tudjuk mit tegyünk, hogy a termékeink beleilleszkedjenek a siklóernyőzésbe kényelemi (szellőzés, anyaghasználat) és esztétikai („cool” érzés viselés közben) szempontból.

  Nem. És külön kérésre sem adunk lejjebb a minőségből az ár miatt. A tapasztalataink alapján a legkiválóbb ár/érték arányú alapanyagokkal dolgozunk és a lehető legmagasabb jutalékot adjuk cserébe. Rengeteg pólós cég van, akik nem ernyőznek csak pólót árulnak. A legtöbbjük számára nem fontos a minőség és nagyon kevés jutalékot adnak, cserébe olcsók tudnak maradni.

  Számunkra fontos az ernyősök elégedettsége, hiszen közöttük mozgunk nap mint nap és a Klubok bizalmát sem játsszuk el a kicsit olcsóbb, de silány minőségű alapanyagokkal. Meglehet, hogy picit drágábbak vagyunk, mint mások, de büszkék vagyunk a termékeinkre és a Partnereinknek kifizetett jutalék mennyiségére.

  Elsődleges szempontunk az elégedettség és mindig büszkeséggel tölt el minket, ha a pólóinkat viszontlátjuk egy-egy starthelyen vagy a közösségi média felületein.

  Vállaljuk olyan csapat pólók gyártását is, ahol nincs szükség nagy darabszámra, ezzel segítve, hogy ne kelljen nagy mennyiséget vásárolni a pólókból, ha arra nincs szükség.