Barion Pixel

SZERETNÉL INGYEN SIKLÓERNYŐS PÓLÓKAT?

...vagy szeretnél extra pénzt keresni otthonról, néhány egyszerű lépésben az internet segítségével?​

ingyen siklóernyős póló

Akkor nincs más dolgod, csak csatlakozz az Affiliate Partner Programunkhoz és a Tőlünk kapott személyes Partner Program linked segítségével oszd meg a szimpatikus termékeinket a közösségi oldalakon, fórumokon, apróhirdetésekben vagy bárhol, ahol gondolod.

Minden alkalommal, amikor valaki a Te linkeden keresztül vásárol Tőlünk, Te pénzt kapsz az eladásokból, amit fel tudsz használni SIKLÓERNYŐS PÓLÓK vásárláskor (le tudod vonni a végösszegből, így kevesebbet, vagy egyáltalán semmit sem kell fizetned), de akár PayPal segítségével kérheted, hogy fizessük ki neked a saját PayPal számládra a megkeresett jutalékodat.

Mit kell tenned?

Ha éppen rendelés közben vagy és a rendelési oldalról érkeztél ide, akkor nyugodtan fejezd be a rendelést és az adataid megadása alatt pipáld be a Partnerprogram jelentkezés jelölőnégyzetet, így a rendszer automatikusan létrehozza számodra a fiókod és nem kell külön regisztrálnod.

Ha rendelés előtt vagy után vagy, akkor kövesd a lenti lépéseket a fiókod létrehozásához és az extra pénzt kereséshez:

1 Lépés: Csatlakozz a Partner Programhoz
2. Lépés: A belső felületen hozd létre a saját Partner Program linkjeidet.
3. Lépés: Oszd meg őket a közösségi oldalakon minél gyakrabban.
4. Lépés: Amikor valaki a Te linkeden vásárol tőlünk, akkor 1.000 Ft jutalékot írunk jóvá a belső felületen.
5. Lépés: vásárold le vagy kérd PayPal fiókodba a jutalékodat.

Ennyire egyszerű! Kezdhetjük?

Csatlakozás után a belső felületen segítünk és megmutatjuk 3 egyszerű lépésben, hogyan kell csinálnod és mit tudsz tenni annak érdekében, hogy minél több pénzt keress a SIKLÓERNYŐS PÓLÓ Partner Programmal.